Danske spillere vil hellere revanchere sig end at hvile

Det var nogle skuffede, men hævntørstige danske håndboldkvinder, der forlod banen onsdag aften efter at have lidt det første nederlag under VM på hjemmebane i Herning.

De var klar til at aflyse hviledagen torsdag for at komme hurtigt i kamp igen og revanchere syvmålsnederlaget til Ungarn.

- Selvfølgelig vil vi gerne spille allerede torsdag, så vi kan vaske det nederlag væk, siger Kristina "Mulle" Kristiansen.

Den holdning deler målvogter Sandra Toft. Den næste kamp må gerne komme hurtigt, mener hun.

- Man vil rigtig gerne ud og revanchere det med det samme, men samtidig er der måske også nogle, der har brug for hvile. Men jeg vil egentlig bare gerne spille den kamp på fredag og revanchere det her, siger Sandra Toft.

Kampens danske topscorer, Stine Jørgensen, er også hævntørstig, men hun kan også se fordelen i en hviledag.

- Lige nu har man bare lyst til at komme af med nogle kræfter og bruge noget energi, fordi det ikke var godt nok, det vi leverede.

- Men omvendt var det også en hård kamp, og jeg tror, det er fint lige at komme hjem og få slappet lidt af og få snakket om de ting, der skal ændres til kampen mod Montenegro, siger Stine Jørgensen.

Nederlaget sender Danmark ned på en tredjeplads i gruppe A inden gruppespillets sidste kamp, der venter fredag mod gruppens nummer et, Montenegro.

/ritzau/

 

Dagens Gossip