Danske tempotalenter skuffer ved VM

Det lykkedes ikke for de danske deltagere at leve op til Danmarks stolte traditioner ved VM i enkeltstart for U23-ryttere.

Casper Folsach og Søren Kragh-Andersen kæmpede sig gennem silende regn, men kunne ikke blande sig i striden om medaljer på den 36 kilometer lange rute i Ponferrada i Spanien.

Søren Kragh-Andersen, der tidligere på året imponerede med en fjerdeplads på enkeltstarten i Post Danmark Rundt, blev bedste dansker på en 16.-plads 1.44 minut efter den vindende australier Campbell Flakemore.

Team Trefor-Blue Water-rytteren startede stærkt, men tabte meget tid på det sidste stykke og erkender bagefter, at han nok havde lagt for hårdt ud.

- Det gik rigtig godt, indtil vi nåede den sidste halvdel af ruten. Da vi kom hen til bakken, mistede jeg lidt af min power. Jeg skal nok være bedre til at disponere mine kræfter, siger Søren Kragh-Andersen til TV3 Sport.

Casper Folsach endte som nummer 43, og dermed lykkedes det ingen af danskerne at leve op til landstræner Morten Bennekous målsætning om en plads i top-10.

To gange tidligere har Danmark vundet medalje i enkeltstart hos U23-herrerne. Rasmus Quaade vandt sølv i København i 2011, og sidste år vandt Lasse Norman bronze.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip