Dansker død i USA: Fundet på bunden af kløft

Danske Jin Junge blev meldt savnet i USA d. 3 februar, og nu er han blevet fundet død i et bilvrag på bunden af en kløft i staten Colorado. 

Det bekræfter Jins familie overfor dagens.dk.

- Jeg kan bekræfte, at det er Jin, der er fundet død i Red Mountain Pass, siger Nicolaj Groth til dagens.dk.

26-årige Jin Benny Junge havde været på ferie i USA med nogle venner, som han tog afsked med d. 31 januar i Los Angeles. Den 4. februar blev han meldt savnet af familien, der ikke kunne få kontakt med ham.

- For tre dage siden blev bilen lokaliseret med gps, og i går lykkedes det for politifolk fra Ouray County i Colorado at bjærge bilen, hvor Jin var omkommet, siger Nicolaj Groth. 

Den hvide Cadillac Escalade blev fundet med bunden i vejret i bunden af en kløft ved siden af en vej, der kørte igennem Red Mountain Pass.

Familien forsøger nu at klarlægge omstændighederne omkring dødsfaldet. I første omgang udelukker det lokale politi, at dårligt føre skulle være årsagen, men dødsfaldet har blusset op i en lokal debat, om der er nok autoværn i området.  

Ifølge flere lokale medier var der hverken bremsespor eller hjulspor på vejen, og det at bilen var hvid, gjorde det svært for eftersøgningsholdet at finde frem til bilen. 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip