Dansker død i USA: Fundet på bunden af kløft

Danske Jin Junge blev meldt savnet i USA d. 3 februar, og nu er han blevet fundet død i et bilvrag på bunden af en kløft i staten Colorado. 

Det bekræfter Jins familie overfor dagens.dk.

- Jeg kan bekræfte, at det er Jin, der er fundet død i Red Mountain Pass, siger Nicolaj Groth til dagens.dk.

26-årige Jin Benny Junge havde været på ferie i USA med nogle venner, som han tog afsked med d. 31 januar i Los Angeles. Den 4. februar blev han meldt savnet af familien, der ikke kunne få kontakt med ham.

- For tre dage siden blev bilen lokaliseret med gps, og i går lykkedes det for politifolk fra Ouray County i Colorado at bjærge bilen, hvor Jin var omkommet, siger Nicolaj Groth. 

Den hvide Cadillac Escalade blev fundet med bunden i vejret i bunden af en kløft ved siden af en vej, der kørte igennem Red Mountain Pass.

Familien forsøger nu at klarlægge omstændighederne omkring dødsfaldet. I første omgang udelukker det lokale politi, at dårligt føre skulle være årsagen, men dødsfaldet har blusset op i en lokal debat, om der er nok autoværn i området.  

Ifølge flere lokale medier var der hverken bremsespor eller hjulspor på vejen, og det at bilen var hvid, gjorde det svært for eftersøgningsholdet at finde frem til bilen. 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip