Dansker holder rent mål i Malmös første CL-sejr

02/10/2014

Den danske målmand Robin Olsen og hans svenske klub Malmö FF kan feste, efter at det onsdag lykkedes Skandinaviens eneste deltager i Champions Leagues gruppespil at tage sin første sejr.

Hjemme i Skåne vandt Malmö med 2-0 over græske Olympiakos, og dermed har alle fire hold i gruppen - der også tæller Atlético Madrid og Juventus - tre point efter de første to runder.

Det var den svenske angrebsveteran Markus Rosenberg, der sørgede for jubel på Malmö Arena, da han noterede sig for begge hjemmeholdets mål.

Det første blev sat ind kort før pausen, da Rosenberg fik prikket bolden udenom den græske målmand og sendt den i det tomme mål.

Og otte minutter før slutfløjt sørgede den målfarlige mand så for den forløsende 2-0-træffer, efter at det i perioder havde brændt alvorligt på hos danske Olsen.

Med sejren rykker Malmö op på tre point og er dermed á point med de øvrige tre hold i puljen.

For i gruppens anden kamp slog Atlético Madrid på hjemmebane Juventus med 1-0 i stormødet mellem de spanske- og italienske mestre.

Det lignede ellers længe en taktisk og jævnbyrdig nullert mellem to hold, der ikke gav hinanden meget plads til begejstring.

Men et kvarter før tid scorede Atleticos tyrkiske midtbanespiller Arda Turan kampens enlige mål, der kan vise sig yderst vigtig for spanierne, som skuffede ved at tabe til Olympiakos i den første kamp.

Nu er det hele til gengæld åbent, inden Malmö skal på besøg i Madrid om tre uger. Samme aften skal Juventus møde Olympiakos på udebane.