To danskere blander sig i golftoppen i Sydafrika

Lucas Bjerregaard og Morten Ørum Madsen har fine chancer for at blande sig kampen om den samlede sejr i den sydafrikanske golfturnering Alfred Dunhill Championship på European Tour.

Før weekendens finalerunder føres turneringen godt nok suverænt af hjemmebanehåbet Grace Branden, der har slået et hul på fem slag eller mere til de nærmeste forfølgere.

Feltet bag Grace Branden er dog særdeles tæt, så hvis den 26-årige sydafrikaner har en offday lørdag eller søndag, så åbner mulighederne sig for alvor for Bjerregaard og Ørum Madsen.

23-årige Lucas Bjerregaard indtager fjerdepladsen syv slag efter Grace Branden, mens den tre år ældre Morten Ørum Madsen på syvendepladsen har brugt et enkelt slag mere end Bjerregaard.

Nordjyske Bjerregaard gik fredagens runde i fem slag under par. Ørum Madsen, der kommer fra det midtjyske, var en anelse bedre og gik runden i seks slag under par - nøjagtigt som den førende Grace Branden.

Søren Hansen og Lasse Jensen er også med i weekendens finalerunder, mens Søren Kjeldsen missede cuttet.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip