To danskere får wildcard til næste års speedway-serie

Speedway-stjernen Nicki Pedersen får selskab af Niels-Kristian Iversen og Michael Jepsen Jensen i kampen om næste års VM-titel.

De to danskere kørere fik tirsdag tildelt to af alt fire wildcards til næste års VM-serie.

Modsat Michael Jepsen Jensen havde Niels-Kristian Iversen en fast plads i serien i år, og Iversen havde forventet at få et wildcard.

- Det er rigtigt dejligt at have på plads, og selvom jeg da hele tiden havde håbet og egentlig også lidt forventet at få et wildcard, så betyder det meget i forhold til næste sæson at have det på plads.

- Nu kan jeg sammen med mit team for alvor komme i gang med at planlægge næste sæson, og det er klart, at det har stor betydning, siger Niels-Kristian Iversen i en pressemeddelelse.

Amerikanske Greg Hancock vandt lørdag dette års VM, mens Nicki Pedersen nappede bronzen. Niels-Kristian Iversen deltog ikke i weekendens grandprix i Polen på grund af en knæskade.

Top otte i VM-serien er ud over de fire wildcard-kørere kvalificeret til næste års serie. Derudover har Jason Doyle, Chris Harris og Maciej Janowski kørt en plads hjem i forbindelse med et kvalifikationsstævne.

/ritzau/

 

Dagens Gossip