Danskere scorer forgæves i NHL

Det så godt ud, men Jannik Hansen og Frans Nielsen scorede forgæves for deres mandskaber i nattens kampe i verdens bedste ishockeyliga NHL.

Efter 10 kampes skadespause, gjorde Jannik Hansen comeback for Vancouver i søndags. Natten til onsdag scorede han sit tredje sæsonmål i 13 kampe, da han bragte Vancouver foran med 2-1 mod Florida hjemme i den hal, hvor der var OL-finale for fire år siden.

Danskeren kom i god fart, og hamrede pucken i mål med et slagskud fra distancen.

Det var første gang i fem kampe, at Vancouver scorede mere end et mål.

Ikke desto mindre tabte Vancouver Canucks med 2-3 til Florida efter overtid og straffeslag.

Også Frans Nielsen scorede forgæves for sin klub New York Islanders. Nielsen, der er nummer 14 på topscorerlisten blandt verdens allerbedste ishockeyspillere, reducerede til 2-4, men New York Islanders tabte med 2-5 i ishockeymekkaet Toronto i Canada.

Scoringen var Frans Nielsens 10. i 22 kampe. I alt har han lavet 22 point i en forrygende sæsonstart. Desværre for ham og barndomsvennen Peter Regin, har New York-holdet nu tabt seks af de seneste otte kampe.

Montreal besejrede Minnesota med 6-2 hjemme i Bell Center. Lars Eller blev ikke noteret for point.

Det gjorde Philip Larsen heller ikke for Edmonton. Danskeren var nemlig slet ikke på isen i Edmontons sejr på 7-0 hjemme over Columbus Blue Jackets.

Avisen Edmonton Journal havde før kampen fortalt, at Philip Larsen var tvivlsom til kampen, men ikke angivet, om det skyldtes sygdom, skade eller noget helt tredje.

/ritzau/

 

Dagens Gossip