Danskerklub blamerer sig i Europa League-playoff

De danske landsholdsspillere Andreas Bjelland og Kasper Kusk kom ud for noget af en skuffelse med deres hollandske klub, Twente, torsdag aften.

Det lykkedes nemlig ikke Twente at spille sig i Europa League, selv om modstanden i playoff-runden i form af FK Karabakh fra Aserbajdsjan ikke var frygtindgydende.

Hollænderne havde endda et fornuftigt 0-0-resultat med hjem fra udekampen for en uge siden, men det lykkedes blot at få 1-1 hjemme i Enschede, og dermed ryger storfavoritterne ud på reglen om udebanemål.

Både Bjelland og Kusk spillede hele kampen, men kunne altså ikke forhindre nedturen, som Karabakhs Muarem Muarem sørgede for ved at udligne til slutresultatet i anden halvleg.

Før pausen havde Luc Castaignos bragt hjemmeholdet foran.

Uafgjorte kampe er efterhånden ved at udvikle sig til en uvane for Twente, der også har spillet remis i sæsonens tre første kampe i den hollandske liga.

Også den franske traditionsklub Olympique Lyon blamerede sig i playoff-runden. På udebane vandt Lyon godt nok med 1-0 over FC Astra fra Rumænien torsdag aften, men det var ikke nok, eftersom franskmændene i sidste uge tabte 1-2 hjemme.

/ritzau/

 

Dagens Gossip