Danskerne deler glædeligt bil med naboen

- Delebiler til alle landets nabolag, dét er hvad vi kæmper for hos MinBilDinBil. Og med over 600 biler på landsplan er vi godt på vej, fortæller grundlægger, Valerio Sandri.

Bliv ven med Dagens Biler på Facebook - Klik her

2014 er blevet døbt som deleøkonomiens år af både forskere, medier og trendspottere. En forudsigelse der hidtil har vist sig at holde stik.

Læs også: Flere lejer deres private bil ud

Med mere end 600 biler på landsplan, heraf over 200 i København, er MinBilDinBil blevet et velset transportalternativ for den almindelige dansker.

- Vi ser især en udvikling i forbrugeradfærden. Hvor der førhen var tale om early adopters med fokus på tilliden, er privat bildeling nu blevet til en mainstream løsning, hvor convenience er den største faktor,  fortæller Valerio Sandri.

Læs også: Sjælden mikrobil til over en halv million

MinBilDinBil har tidligere offentliggjort et øget samarbejde med forsikringsselskabet GF om en ny, udvidet aftale. Aftalen medfører, at deres tusinder af brugere snart får mulighed for at aftale rejser til udlandet med delebilen.

Brugerne af private delebiler i Danmark tæller alt fra studerende til familier med høj indkomst og fra københavnere til jyder. Det, de alle har til fælles, er ønsket om at dele biler, hvad enten incitamentet er økonomisk, miljøorienteret eller naboskab.

 

Dagens Gossip