Danskerne raser efter X Factor semifinale: Wasteland skulle ryge ud

Skrevet af Elo Christoffersen

16/03/2013

Dagens topnyheder

Det er ikke blide røster, der lyder på DR X Factors Facebook side efter Amanda i aftes blev sendt ud af årets X Factor.

Der tales både om sms-snyd, omstemning og dårlig smag.

Hvem mener du, der skulle have været stemt ud af X Factor? Stem her...

Vi har taget et lille udpluk af kommentarerne her:

Caren Melby: SKANDALE!!! Det burde være Wasteland, der røg ud.

Ole Husted Ditlevsen: Aftalt spil af DR SKAM JER!

Jane Høyer: Få offentliggjort de stemmer !! Det lugter langt væk af fusk !!!

Karin Byrdal Nielsen: Hvad sker der lige hvor visse elementer af den danske befolkning. Amanda er alene langt mere talentfuld og musikalsk end Wastelands 4 sangere tilsammen. sørgeligt.

Irene Vonsild: Her sluttede X Factor for mig, for altid! Har slet ikke lyst at se finalen, uden Amanda. Lad os slukke for TV næste fredag og sætte god musik på anlægget i stedet for!!! Og når Blachman så også stopper som dommer.... så er der ikke mere tilbage.... Tusind tak til ham for at vise danskerne god smag for musik. Tak for æstetik. Tak for kuldegysninger og tårer.

Finn Middelhede: Jeg har ikke forstand på musik mere!!!! Det var da absolut den bedste der blev sendt ud iaften. Men så har dommerne jo en hver til finalen!!!!!!!!!!

Ove Helman: Hvad sker der lige for x-factor, når den bedste sanger i dette års program ryger ud. Come on DK det er bare ikke ok. Kvalitet må endnu en gang bukke under for middelmådighed ;0(

Jette Saxtorff: Man skal ikke lade en flok fladpandede danskere afgøre sådan en konkurrence. De har lige smidt guldet i kloakken.

Lene Jøker-Jensen: Det var så absolut sidste gang jeg så X Factor. Magen til snyd og bedrag skal man lede længe efter. Amanda er/var den bedste der nogensinde har været med i X Factor.

Anette Green-Andersen: Come on!! Har I talt forkert? Det er jo fuldstændig hen i hegnet at sende vinderen ud! Chresten - nu viser du baghjul!!!

Tobias Hammer: Det stinker så meget af, at hver dommer skulle have en deltager hver med i finalen! Dr's stemmeoptælling er lige så korrupt som valgfusk i Kenya! Det er en skandale af olympiske dimensioner!

Thomas Bech Christensen: I dag blev rundetårn firkantet, det skævetårn rettet op, frihedgudinden fanget og wasteland blev til musik. Oven i finanskrisen fik Danmark en musikkrise.

Nedenunder kan du se afstemninger blandt Ekstra Bladets og BT's læsere - og her står Wasteland til at skulle ud i aftes.