Danskerne rejser på weekend til Paris i efteråret

Skrevet af Elo Christoffersen

|

29/08/2013

Dagens topnyheder

Danskernes weekendfavorit i efteråret er romantikkens hovedstad, Paris. Antallet af bookinger til byen er steget med 32 procent sammenlignet med samme periode sidste år. Paris har også ligget i toppen tidligere på året, og bookingerne til byen stiger stadig, viser en opgørelse af Flybarometer.dk.

- Paris har det meste såsom museer, shopping, god mad, seværdigheder, Disneyland og meget mere. Det er svært at blive træt af Paris, og der findes altid noget nyt at opdage, hvilket får mange til at vende tilbage. Flyvetiden er også kort, og det er et vigtigt aspekt, når man rejser på weekend, siger marketingdirektør for Supersaver.dk, Marléne Wallberg.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Den by, der er steget mest i popularitet, er Wien i Østrig.  Den er steget med hele 75 procent flere bookinger sammenlignet med samme periode sidste år. Også Barcelona er steget en hel del, idet der er foretaget 20 procent flere bookinger hertil sammenlignet med sidste år.

- Det er interessant, at Wien er steget så meget. Byen har en hel del at tilbyde besøgende med blandt andet musik, kunst, caféer og rigtig gode kager. Barcelona er også et klassisk weekendrejsemål, og da varmen holder længere i efterårsperioden end i Danmark, tilbyder byen et meget behageligt vejr til efterårsrejser, fortæller Marléne Wallberg.

Weekenddestinationer efterår 2013

1). Paris, Frankrig (3)

2). Amsterdam, Holland (1)

3). London, Storbritannien (4)

4). Wien, Østrig (7)

5). Barcelona, Spanien (8)

6). München, Tyskland (6)

7). Berlin, Tyskland (5)

8). Istanbul, Tyrkiet (9)

9). Bruxelles, Belgien (ny)

10). Prag, Tjekkiet (2)