Danskerne sabler Jensen's Bøfhus ned på Trustpilot: Anmeldelserne er helt i bund

Trustpilot, som er en hjemmeside, hvor private forbrugere kan anmelde virksomheder og give dem point, vælter det ind med dårlige bedømmelser fra utilfredse danskere, som er færdige med at stikke gaflen i noget fra Jensen's Bøfhus. 

Alene i dag har hundredvis af folk på Trustpilot kastet bundkarakterer efter familierestauranten, som findes 34 steder i Danmark.  

Læs også: Hadet mod Jensen's Bøfhus vokser voldsomt: Nu vil 75.000 danskere ikke spise der

I skrivende stund har 4065 personer anmeldt Jensens Bøfhus, og langt de fleste har ikke noget pænt at sige om konceptet med grillede bøffer og ta' selv softice. Det har resulteret i den dårligst mulige karakter, nemlig en stjerne ud af fem, som dækker over "meget lavt". 

Som Trustpilot selv pointerer, i en meddelelse på hjemmesiden, er det ikke tilfældigt, at danskerne i de sidste par dage er gået til tasterne for at fortælle deres mening om Jensen's Bøfhus.

Læs også: Jensen's Bøfhus om shitstorm: Det går ikke ud over salget

"Lige nu kommer der ekstraordinært mange nye anmeldelser på denne virksomheds profil, der knytter sig til den netop afsluttede retssag mellem Jensens Bøfhus og Jensens Fiskerestaurant. Vi gør opmærksom på, at denne virksomheds Trustscore formentlig er påvirket af den aktuelle situation", skriver Trustpilot.
 
Selvom maden og servicen på familierestauranten også får hårde ord med på vejen, er det retssagen mod Jensens Fiskerestaurant i Sæby i Nordjylland, som efter en højesterets afgørelse i fredags ikke længere må bruge navnet Jensen, anmeldelserne går på.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

"Jeg nægter at spise et sted, der tyraniserer små forretningsdrivende i Danmark!", skriver en person på Trustpilot og kaster en stjerne efter restauranten. 

"Virksomheden tager patent på Jensens som navn, og samtidigt er servicen i bund. Sæt ALDRIG jeres fødder her!", lyder det fra en anden utilfreds anmelder på Trustpilot, som også giver bundkarakter.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra indehaveren af Jensen's Bøfhus, Palle Skov Jensen her til aften. 

Over 111.000 danskere har liket Facebooksiden "Boykot Jensens Bøfhus". 

 

Dagens Gossip