Danskerne spankede sig igennem 2013

2013 kan meget vel have været året, hvor historisk mange danskere har haft røde bagdele, efter en omgang smæk bagi. Ifølge den erotiske webshop www.Sinful.dk, har salget af piske nemlig været rekordstort i år.

- Salget af piske har været ekstraordinært stort i 2013. Faktisk har vi solgt næsten 120 procent flere piske i år, end vi gjorde sidste år, fortæller Mathilde Mackowski.

Fifty Shades of Grey har sat gang i fantasierne

Men hvad er det, der har vækket interessen for en fræk endefuld i de danske hjem?

I følge Mathilde Mackowski kan den verdensomspændende bogsucces, Fifty Shades of Grey, have gjort sit til at udvide folks seksuelle horisonter.

- Fifty Shades-feberen har raset i over to år nu og vi kan tydeligt mærke, at bøgerne har sat gang i fantasierne hos mange. Både Fifty Shades of Grey trilogien, og den lange liste af erotisk litteratur, der er kommet i dens kølvand, har været med til at gøre frække fantasier mindre tabubelagt, så folk nu i stigende grad får åbnet op for, hvad de fantaserer om, og får fantasierne udlevet, forklarer Mathilde.

Netop spanking redskaber fra den officielle serie af Fifty Shades of Grey sexlegetøj, der er udviklet til folk, som vil eksperimentere med spanking og bondage for første gang, går som varmt brød hos landets førende erotiske webshop. Men også de lidt hårdere spanking redskaber fra Sinful's fetish afdeling, bliver i stigende grad efterspurgt.

Flere udlever fantasier i en BDSM klub

Også hos Den Sorte Fabrik ved Aarhus, en forening hvor alle med en passion for bondage, disciplin og sadomasochisme kan udleve deres fantasier, oplever man stigende interesse for de oplevelser, BDSM livsstilen kan tilbyde:

- Siden august sidste år har vi oplevet en stigning i medlemstallet på omkring 50procent. Hvor folk tidligere ofte kom til os fra eksempelvis chatforums, oplever vi nu, at flere og flere nye medlemmer kommer til klubben, uden at de i forvejen har forbindelse til den traditionelle sorte verden, siger Tom, der er formand og medstifter af Den Sorte Fabrik.

Dermed tyder det ligeledes på her, at den stigende interesse for klubben og det univers, den tilbyder, blandt andet kan skyldes, at Fifty Shades of Grey har gjort at danskerne er blevet mere eksperimenterende og har medvirket til en voksende accept for SM som en acceptabel seksualitet.

 

Dagens Gossip