Danskertrio starter inde for Ajax mod Barcelona

Danskerklubben Ajax Amsterdam har tre danskere med fra start på hjemmebane, når holdet onsdag aften møder selveste FC Barcelona i Champions League.

Venstrebacken Nicolai Boilesen og offensivspillerne Lucas Andersen og Lasse Schöne er blandt de 11, der skal forsøge at udfordre det spanske storhold.

Særligt unge Boilesen kommer på en interessant opgave, idet han formentlig kommer til at spille direkte over for den uruguayanske stjerneangriber Luis Suarez, der for kort tid siden fik comeback efter sin fire måneder lange karantæne efter VM-slutrunden.

Barcelona stiller med det store kavaleri af angrebsstjerner, da argentinske Lionel Messi og brasilianeren Neymar besætter de andre angrebspladser.

De to hold mødtes for to uger siden i Barcelona, hvor hjemmeholdet vandt 3-1. Derfor behøver Ajax point og helst en sejr, hvis drømmen om avancement til forårets 1/8-finaler skal forblive en realistisk mulighed.

Kampen begynder klokken 20.45.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip