DAT starter flyrute mellem Norrköping og København

Skrevet af Elo Christoffersen

|

04/07/2013

Dagens topnyheder

Det danske flyselskab Danish Air Transport (DAT), der har hovedsæde i Vamdrup ved Kolding, åbner en ny rute fra Norrköping til København.

DAT har en interline-aftale med SAS og tilbyder gennemgående flybilletter fra Norrköping og videre med SAS.

- DAT starter direkte ruteflyvning fra Norrköping til København fra den 16. september. Der vil være afgange på alle hverdage og én afgang både lørdag og søndag. Rutetiderne er tilpasset både forretningsfolk, der skal holde dagsmøder i København, og dem som ønsker at rejse videre fra København med SAS, fortæller Jesper Rungholm fra DAT, og fortsætter:

- Vi har haft flere henvendelser om behovet for en regulær forbindelse mellem Norrköping og København. Det er afgørende for industrien i Norrköping og Östergötland, at der findes effektive internationale ruter fra regionen. I løbet af det sidste år er antallet af flysæder på ruteflyvninger fra Östergötland faldet, samtidig med at efterspørgslen indikerer en stigning, siger borgmester i Norrköping, Lars Stjernkvist (S).

Ruten skal betjenes af en ATR 42 med plads til 46 passagerer. Ruteprogrammet er klar og det gælder fra den 16. september.