Datter af fly-boss får fængselsdom i bizar nødde-sag

Datteren af det nationale koreanske flyselskabs øverste chef er torsdag fundet skyldig i brud på sikkerhedsprocedurer i forbindelse med en bizar sag om en pose nødder.

Som passager tvang Heather Choi 5. december sidste år et Korean Air-fly tilbage til gaten i New York, da hun var rasende over den måde, hun fik serveret nødder før afgang.

Den 40-årige kvinde, som på daværende tidspunkt var vicepræsident i Korean Air, er idømt et års fængsel, skriver det koreanske nyhedsbureau Yonhap.

Heather Cho for i flint, da en stewardesse på passagerflyet i John F. Kennedy-lufthavnen i New York serverede nødder i en lille pose frem for på en tallerken.

Konflikten tog fart, og den 40-årige koreaner beordrede så piloterne til at vende flyet og trille tilbage til gaten, hvor hun fik smidt chefen for kabinepersonalet af.

- Der er tale om en sag, hvor man tramper på et menneskes værdighed, siger dommer Oh Sung-woo.

Anklageren havde krævet en dom på tre års fængsel.

Chefen for kabinepersonalet vidnede i januar og sagde ved den lejlighed, at Cho havde "opført sig som et dyr" og behandlet besætningen som "slaver".

/ritzau/dpa

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip