David Beckham chatter med mystisk brunette i motionscenter efter nye familierygter

Når man hedder David Beckham, er man ofte omgivet af rygter, og netop nu florerer der adskillige af slagsen om, at familien er ved at flytte fra deres hjem i fashionable Holland Park i London og tilbage til Los Angeles, hvor familien allerede tidligere har boet i en årrække. Det skriver Daily Mail.

Det er nemlig den britiske avis, der puster til rygterne ved at offentliggøre en række billeder, der viser, hvordan en hær af flyttemænd er ved at pakke familiens London-hjem ned i kasser, mens ’The Becks’ i øjeblikket nyder sommerferien i Californien.

En række andre billeder i Daily Mail afslører dog, at sommerferien muligvis ikke er det eneste, som David Beckham nyder i Californien.

For den attraktive herre blev nemlig tirsdag spottet foran et fitnesscenter i Santa Monica, hvor han underholdte en kvindelig fitnessudøver, der havde travlt med at sende den tidligere Manchester United-stjerne lange blikke.

Læs også: David Beckham gør sin søn til grin på sociale medier

Det kan selvfølgelig være, at David Beckham blot havde travlt med at skabe gode naborelationer, før han og resten af familien rykker østpå.

Den flotte far til fire ankom til Los Angeles tidligere på måneden sammen med sine to yngste børn, Harper (6) og Cruz (11), mens hans ældste søn, Brooklyn (17) er i New York med sin kæreste, Hollywood-skuespillerinden Chloe Moretz.

Lørdag fløj fruen, Victoria Beckham til Californien sammen med parrets 13-årige søn Romeo for at være sammen med resten af familien, og hvem ved – måske den engelske familie ikke flyver tilbage lige foreløbigt?

Se alle billederne her.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip