David Beckham gør sin søn til grin på sociale medier

Det er helt almindeligt, at teenagere bliver flove over deres forældres opførsel, men at det også gælder for en søn af en fodboldstjerne og en popsangerinde, er alligevel overraskende.

Da Brooklyn Beckham på 16 år lagde et selfie på Instagram med ordene 'Rocking the old school Ralph Lauren', hvor han var iført en vintage designertrøje, kunne hans 40-årige far ikke dy sig.

- Det er min trøje, skrev Beckham senior i kommentarfeltet, så hele verden kunne se det.

Brooklyn Beckham har mere end en million følgere på Instagram, så det var ikke så få mennesker, han blev hængt ud foran.

Den offentlige ydmygelse har på kort tid fået tusindvis af sjove reaktioner. Mange indrømmer i kommentarsporet, at de også går på rov i deres forældres klædeskab for at grave nogle gode vintagesager frem fra gemmerne.

 

Rocking the old school Ralph Lauren

Et billede slået op af Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham) den

27. Nov 2015 kl. 11:00 PST

Spørgsmålet er nu, hvordan Brooklyn Beckham har modtaget sin fars drillerier, for det er ikke første gang, at den tidligere Real Madrid og Manchester United-stjerne laver sjov med sin søn på nettet - så måske er han ved at være en smule træt af det.

Tidligere på året lavede Brooklyn Beckham en video, hvor han stolt proklamerede, at han nu havde en million følgere på Instagram.

David Beckham stak hovedet ind i billedet og sagde:

- Jeg har 52 millioner.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip