David Bowie bisættes ved privat ceremoni

Det kom som et chok, da musikikonet David Bowie mandag døde 69 år gammel. Nu oplyser familien, at "Space Oddity"-sangeren skal bisættes ved en privat ceremoni for familien, skriver BBC.

- Vi er overvældede over og taknemmelige for den kærlighed og støtte, der bliver vist over hele verden, oplyser familien på den officielle Facebook-side for David Bowie.

Familien beder samtidig offentligheden om at respektere deres privatliv midt i en hård og følsom tid. De hilser alle koncerter og højtideligheder i forbindelse med sangerens død velkommen, men oplyser samtidig, at det eneste officielle, der bliver holdt fra familiens side, er en privat ceremoni.

- David Bowies familie er lige nu i gang med at arrangere en privat ceremoni, hvor deres elskede mand, far og ven skal hyldes, står der i opslaget, som fortsætter:

- Men ligesom vi hver især fandt noget unikt i Davids musik, hilser vi alle andres hyldest til hans liv, sådan som de nu engang synes er mest passende, velkommen.

David Bowie nåede lige at udgive albummet "Blackstar". Kun et par dage senere døde han af kræft. Bowie-producer Tony Visconti fortæller i et interview med Rolling Stone, at han blev kontaktet bare en uge før sangerens død med henblik på at lave en opfølger til "Blackstar"-albummet.

Se opslaget her: https://www.facebook.com/davidbowie/photos/a.424610777664.193516.3089950...

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip