David Dencik: Hang ud med kæmpestjerne privat

Der var hverken spor af bæven i stemmen eller rødmende kinder hos den svenske skuespiller David Dencik under optagelserne til Susanne Biers nye film "Serena". Og det på trods af, at kollegerne i filmen tæller Hollywood-stjernerne Bradley Cooper og Jennifer Lawrence.

Den dansktalende svenske skuespiller har nemlig fundet ud af, at det ikke gør noget som helst godt for hans skuespil, hvis han bruger energi på at tænke på, hvem det egentlig er, han står overfor.

- Hvis jeg ser mig selv ude fra og hele tiden tænker, hvor vildt det er, det jeg laver, ville jeg ikke spille spor godt, for skuespil handler meget om nærvær. Så det går ikke, forklarer David Dencik.

Det var dog ikke bare under optagelserne, at den 40-årige svensker slappede af over for de kendte ansigter. Også privat brugte de tid sammen.

- Vi var inde at se Metallica sammen. De åbnede deres nye verdensturné på det tidspunkt, og han (Bradley Cooper red.) er venner med Lars Ulrich. Det var rigtig sjovt, fortæller David Dencik.

Den svenske skuespiller, der blandt andet er kendt fra tv-serien "Lykke", den anmelderroste film "En Kongelig Affære" og netop nu kan ses i "Fasandræberne", har da også kun positive ting at sige om sin kollega Bradley Cooper.

- Han er en meget fin fyr og gjorde et rigtig godt indtryk. Han er meget nede på jorden, så han er nem at være sammen med, fortæller den svenske skuespiller.

"Serena" har premiere den 27. november.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip