DBU ændrer 2. division: Fra 32 til 24 hold

Bestyrelsen i Dansk Boldspil-Union (DBU) har lørdag vedtaget en ny turneringsstruktur for 2. division fra sæsonen 2015/16.

Ændringen medfører, at 2. division bliver reduceret fra 32 til 24 hold, hvilket betyder en ekstraordinær nedrykning fra 2. division til Danmarksserien i en overgangsordning i sæsonen 2014/15. Det oplyser DBU på unionens hjemmeside.

2. division tager udgangspunkt i et grundspil om efteråret med tre puljer med otte hold, hvor de fire bedst placerede i hver gruppe spiller slutspil i foråret. De to bedste herfra rykker op i 1. division.

Der vil ligeledes være et slutspil for de 12 hold, der ender som 5-8 i grundspillet, hvor 9–12 rykker ned i Danmarksserien.

Den nye turneringsstruktur begynder med en overgangsordning i sæsonen 2014/15 med nedrykning af 11 hold fra 2. division til Danmarksserien.

Her vil 12 til 16 i øst- og vestrækken rykke ud sammen med taberen af playoff-kampen mellem nummer 11 i henholdsvis øst og vest.

Vinderne af de tre puljer i Danmarksserien rykker op.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip