DBU-formand efter Fifa-besøg: Blatter er lydhør

Dansk Boldspil-Union (DBU) havde tirsdag en delegation bestående af formand Jesper Møller og administrerende direktør Claus Bretton-Meyer på besøg hos det internationale fodboldforbund Fifa, hvor duoen holdt møde med præsident Sepp Blatter.

DBU var i 2014 utilfreds med flere Fifa-beslutninger, som da den omstridte Qatar-rapport om fordelingen af VM-værtskab var længe om at nå offentligheden. Og stadig ikke er det i fuldt omfang.

Det var et af punkterne på mødet mellem DBU og Blatter.

- Vores møde med Blatter gav mig igen lejlighed til at gøre Fifa's præsident opmærksom på vores position i forhold til reformerne i Fifa, offentliggørelsen af Qatar-rapporten og specifikt det kommende præsidentvalg, siger Jesper Møller i en pressemeddelelse fra DBU.

- Vi ved selvfølgelig godt, at Blatter ikke er enig i mange af de ting, som vi fik lejlighed til at fremlægge for ham, men jeg opfatter ham som lydhør, og han udtrykte respekt for vores synspunkter, fortsætter han.

Jesper Møller og Claus Bretton-Meyer rejste onsdag videre til Nyon, hvor de blandt andet skal holde møde med Uefa-præsident, Michel Platini.

/ritzau/

 

Dagens Gossip