DBU og Spillerforeningen genoptager forhandlinger

Dansk Boldspil-Union bekræfter over for Ekstra Bladet, at forhandlingerne med Spillerforeningen i den verserende konflikt er genoptaget mandag aften klokken 18.

- Som det har set ud, har vi været langt fra hinanden, men vi håber at lande en aftale, siger DBU's kommunikationschef, Jakob Høyer, til Ekstra Bladet.

Tidligere mandag udtale Jakob Høyer, at Spillerforeningen og DBU kunne blive enige om en midlertidig aftale, fordi det danske A-landshold står foran to venskabskampe mod USA og Frankrig senere på måneden.

Men det blev hurtigt afvist af landsholdsspiller William Kvist, som sidder med i landsholdets spillerråd og er bestyrelsesmedlem i Spillerforeningen.

- Dansk fodbold fortjener en afklaring nu inden de kommende forberedelseskampe. De nødvendige nye kollektive aftaler mellem DBU og Spillerforeningen må på plads nu.

- Så forhandlinger ikke bliver udskudt til kvalifikationskampen mod Serbien til juni eller op imod senere kvalifikationskampe, sagde Kvist i en pressemeddelelse fra Spillerforeningen.

Den hidtidige, kollektive aftale mellem DBU og Spillerforeningen om vilkårene for A-landsholdet udløb 1. august 2014.

I forhandlingsforløbet siden da har Spillerforeningen og DBU foretaget tre midlertidige forlængelser af den hidtidige aftale.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip