DBU oplever enorm tilskuerinteresse til Sveriges-kamp

Det bliver for fulde tribuner, når Danmark den 17. november tager imod Sverige i den altafgørende playoff-kamp om en billet til EM i Frankrig.

Dansk Boldspil-Union oplever i disse dage enorm interesse fra billetkøbere, selv om billetsalget endnu ikke er begyndt.

- Vi har oplevet en overvældende interesse for at købe billetter til kampen efter søndagens lodtrækning, og vi kunne formentlig sælge dobbelt så mange billetter, som vi har mulighed for, vurderer Jacob Lauesen, chef for forretningsudvikling i DBU.

- Siden vi lancerede en ny billet- og fanstrategi, har vi arbejdet med et princip om at belønne loyalitet, og den kommer nu i spil, idet vi tilbyder forkøbsret til de fans, der har støttet landsholdet gennem kvalifikation, og som er medlem af Landsholdets Fanklub, tilføjer han på DBU.dk.

Tirsdag klokken 9 begynder billetsalget for fanklubmedlemmer, sæsonkortholdere samt fans med fast plads- og såkaldte hattrickbilletter.

DBU meddeler mandag, at der har været så stor interesse for at sikre sig forkøbsret, at man har set sig nødsaget til at lukke salget af medlemskaber til fanklubben.

- På grund af stor efterspørgsel er der midlertidigt lukket for salg af medlemskaber til Landsholdet Fanklub, skriver DBU på sin hjemmeside.

Onsdag kan fans, der har købt billetter til Parken tidligere i kvalifikationsturneringen, købe billet til kampen mod Sverige.

Først torsdag - hvis der er flere billetter tilbage - åbnes det offentlige billetsalg.

DBU har endnu ingen informationer om billetsalget til den første kamp i Stockholm, der spilles lørdag den 14. november.

/ritzau/

 

Dagens Gossip