DCU-formand trækker sig for at være en bedre familiefar

Efter tre år i spidsen for dansk cykelsport trækker Niels Sørensen sig som bestyrelsesformand for Danmarks Cykle Union (DCU) ved den forestående årskongres i unionen i januar.

Niels Sørensen har truffet valget efter måneders overvejelse om fremtiden.

- Kombinationen af et civilt job, at være familiefar og formand for et specialforbund er en svær balance.

- Jeg ønsker at prioritere de to første forhold højere i mit liv den kommende periode, hvorfor jeg vælger at trække mig som formand for Danmarks Cykle Union til januar, siger han i pressemeddelelse.

På trods af en turbulent periode, har DCU fastholdt et stort aktivitetsniveau og opnået flotte resultater de seneste år, mener Niels Sørensen, der glæder sig over, at danske ryttere ind imellem klarer sig godt på højeste niveau.

- Vi rykker os i forhold til at være et forbund for alle, elite og motion, og vi har afholdt store og flotte arrangementer.

- Samtidig er vi, med ansættelsen af vores nye direktør, igen i højeste gear administrativt.

- Danmarks Cykle Union har et kæmpe potentiale, og jeg glæder mig til fra sidelinjen at følge de kommende års succeser, som jeg er overbevist om bliver mange, understreger Niels Sørensen.

Han vil stadig være aktiv på lokalt plan i dansk cykelsport. DCU's nye formand vælges for en etårig periode, fordi Niels Sørensen til januar er halvvejs inde i en toårig valgperiode.

/ritzau/

 

Dagens Gossip