De 5 mærkeligste steder hvor kvinder har født

Vi har alle hørt historier om gravide kvinder, der pludselig har født i hjemmet eller i bilen på vej til hospitalet. Samtidig er de fleste udmærket klar over, at man ikke kan planlægge 100 procent, hvor man føder – bare spørg disse fem mødre.

For selvom du måske har læst eller hørt om en kvinde, der har født et skørt sted, så slår det næppe de steder, hvor disse fem kvinder har måtte bringe deres børn til verden. Det skriver Someecards.com.

1. På McDonald's: Den første på listen er Mcdonald's-ansatte, Danille Miller, der ifølge eget udsagn ikke vidste, at hun var gravid. Derfor var hun som altid taget på arbejde, da hun pludselig følte en øjeblikkelig trang til at løbe på toilettet. Få minutter efter havde hun født en sund og rask dreng på restaurantens toilet. Om han blev opkaldt Ronald efter kædes kloven-maskot, melder historien ikke noget om.

2. I et træ: Selvom Sofia Pedro sikkert havde drømt om at føde i en hospitalsseng, så skulle det langt fra blive sådan. Den kommende mor blev nemlig fanget i vandmasserne, da en flod i  Mozambique gik over sine breder. Derfor søgte Pedro tilflugt i et træ, men ikke længe efter begyndte hun at gå i fødsel. Derfor greb modige  Sofia Pedro et par grene at klamre sig til, mens hun fødte en datter. Heldigvis blev de efterfølgende begge reddet af en helikopter.

3. Sesame Street: Det er nok ikke alle danskere, der kan huske den populære amerikanske hit-dukkeserie 'Sesame Street', men det vil Takia Mann uden tvivl kunne resten af sit liv. For mens hun sammen med sine børn var publikum til det populære tv-show, gik hun pludselig i fødsel. Der var ikke tid til at få kvinde på hospitalet, og derfor fødte hun en pige lige foran figurerne  Elmo and Oscar the Grouch. Så lærte børnene da også, hvor babyer kommer fra.

4.På en stripklub: Høj musik, lumre mænd og bare bryster. En stripklub er nok det sidste sted, kvinder har lyst til at føde, men det var imidlertid, hvad en kvinde fra Texas i USA var nødsaget til. Hun var på vej med sin mand til hospitalet, da hendes baby pludselig ville ud. Derfor måtte parret holde ind til siden, hvor der tilfældigvis lå en stripklub. Har fødte kvinden en lille dreng, mens faren nok har haft lidt ekstra besvær med at koncentrere sig.

5.På en rejefanger-båd: Det var nok ikke lige den fangst, som kaptajn Ed Kiesel havde tænkt sig, da hans rejse-båd satte mod søs. Dog gik det hverken værre eller bedre, end at den kvindelige kok i kabyssen pludselig gik i fødsel. Efter at have fået et ekstra besætningsmedlem, havde kaptajnen dog overskud nok til at joke: 'Vi sejlede ud med en besætning på tre og kom hjem med en på fire. Det er småt med at få nyt blod ind i rejse-industrien, så nu må vi lave det selv.'

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip