De bedste råd: Få god og brugbar sex som single

31/08/2013 19:25

Aller Media

Nyheder

Mest læste i dag

I Danmark har vi langt over en million singler, og på samme tid ser vi et kæmpe forbrug af sexlegetøj, erotisk litteratur og porno – altså fræk underholdning, der ikke kræver en partner.

Selv om mange singler udelukkende fornøjer sig med sig selv og måske ikke helt kan præstere at have sex 97 gange årligt som gennemsnittet, er der dog masser af muligheder for at få et rigt sexliv, mener sexolog Maj Wismann.

Få den store score-guide til single kvinder på Q.dk – alt fra one night stands til den perfekte første date:

- Man kan sagtens få et glimrende sexliv, selv om man er single. Det handler bare om, at man bestemmer sig for, at det er det man vil. Nogle, især kvinder, kan være bange for at kaste sig ud i uforpligtende sex – enten fordi de ikke føler, at det passer til deres ’pæn-pige’-image eller også fordi de er bange for, at de bliver så glade for at dyrke uforpligtende sex, at de aldrig finder tilbage til et forhold igen.

- Det er frygten i sig selv, der kan spænde ben for at man får det gode singlesexliv, siger sexolog og parterapeut Maj Wismann.

Uforpligtende sex gør dig til en bedre elsker

Der er ingen grund til at gå i dvale, blot fordi man ikke er i et fast forhold. For faktisk kan man lære rigtig meget af nye sexpartnere, som man kan tage med sig, når man en dag indleder et nyt forhold.

Sådan får du de bedste orgasmer – med nydelsesguiden på Q.dk  får du alt, du skal vide:

- Ved at dyrke sex med faste uforpligtende partnere såvel som engangsknald, kan du højne dit faglige niveau. Bliv inspireret seksuelt af de partnere, du er sammen med, og udlev dine fantasier i trygge rammer.

- Det vil give plus på kontoen, når du en gang møder ham, du vil indlede et forhold med, siger Maj Wismann.

Tag dine forholdsregler

Det er dog ikke kun kønssygdomme man skal passe på, når man indleder sig i uforpligtende sex med et nyt menneske.

Man bør nemlig være klar over, at man kan blive forelsket, selvom det ikke er meningen med forholdet.

- En af ulemperne ved uforpligtende sex er, at der er stor risiko for at du vil lære, hvor hurtigt du kan forelske dig i en person, som du ikke vil være kærester med. Sex kan være fedt uden følelser, men sandsynligheden for at følelserne sniger sig ind ligger hele tiden og lurer lige om hjørnet, siger Maj Wismann.

Gitte Holm, Q.dk/NewsDesk, Aller Media