De danske håndboldklubber får ny sponsor

Tv-udbyderen Boxer har indgået en hovedsponsoraftale med de danske håndboldligaklubber, der fremover kommer til at hedde Boxer Herreligaen og Boxer Dameligaen.

Der er tale om en toårig kontrakt med Herreligaen, mens længden af kontrakten med Dameligaen indtil videre lyder på et enkelt år.

Det er første gang nogensinde, at en sponsor sætter sig på hovedsponsoratet for begge ligaer samtidig.

Administrerende direktør for Divisionsforeningen Håndbold, Anders Rosbo, glæder sig over aftalen.

- Det er en god nyhed for dansk klubhåndbold. Vi glæder os meget til samarbejdet med Boxer, der ikke kun handler om, at de to ligaer får en pose penge. Boxer skal også aktivere deres sponsorat og generelt være med til at brande ligaerne.

- Vi har ledt efter den helt rigtige samarbejdspartner, og vi mener, at Boxer passer rigtig godt sammen med det stærke produkt, vi har at tilbyde.

- Begge vores ligaer hører med helt i verdenstoppen, og der serveres topunderholdning uge efter uge ude i hallerne.

- Det kan man også se på de tv-tal, der knytter sig til de danske klubhold. Således fulgte over 18 millioner seere med i forrige sæson, når der var dansk klubhåndbold på sendefladen, siger Anders Rosbo i en pressemeddelelse.

Boxer bliver med aftalen en vigtig del af den fortsatte kommercielle udvikling i de to håndboldligaer.

- Der er tilnærmelsesvis tale om vores nationalsport, som er drevet af stolte traditioner og resultater for både klub og landshold.

- For Boxer betyder aftalen helt konkret, at vi gennem håndbolden når ud til vores kernemålgrupper og får mulighed for at opbygge lokale relationer over hele Danmark, siger direktør hos Boxer TV A/S, Steen Ulf Jensen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip