'De er lækre': 23-årig er afhængig af at spise plastikposer

Robert fra Oakland i staten Tennessee har spist plastikposer, siden han var syv år gammel. I dag er han 23 år og afhængig af sit daglige "plastikposefix", hvilket betyder, at han i løbet af årene har spist cirka 60.000 poser.

Han begynder hver dag med at snuppe en plastikpose til morgenmad. Han foretrækker de poser, som aviser bliver leveret i.

Afhængigheden betyder, at han nogle gange må køre rundt i nabolaget for at lede efter aviser med poser, der endnu ikke er blevet hentet ind fra gaden. Han hugger plastikomslaget og lader avisen ligge. Det fortæller han i en dokumentar på tvstationen TLC.

LÆS OGSÅ: Super klamt: Denne kvinde elsker at gnaske i beskidte bleer

Robert stjæler også de tynde plastikposer fra frugt- og grøntafdelingen i supermarkedet for at tilfredstille sin trang til plastik. Ifølge den 23-årige posejunkie, så har poserne forskellig smag alt efter farven. Han fortæller, at især de blå poser er "så lækre."

Nogle gange kan der gå op til halvanden dag, hvor Robert ikke spiser andet end sin plastikmenu, men hans kæreste Ashley er bekymret over hans afhængighed og vil have ham til at stoppe, inden de skal giftes om et halvt år.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Hun var tæt på at få nok, da parret skulle prøvesmage bryllupskager, og Robert nægtede at smage, fordi han lige havde spist en pose, og derfor var meget mæt.  

Se traileren for programmet om Robert og hans sære afhængighed herunder: 

 

Dagens Gossip