De har været veninder siden gymnasiet, men 10 år senere giver lægen dem en vild nyhed

Amy og Renee har siden gymnasietiden været uadskillelige, og i snart mange år har de været fælles om at dele tilværelsens op- og nedture.

De seneste år har dog udviklet sig forskelligt for de to veninder.

Amy stiftede sin egen familie med ægtemanden Daniel, og sammen har de fået fire børn. Renee er derimod blevet ramt af kræft to gange.

Hun blev i en alder af 25 år diagnosticeret med brystkræft, og selvom hun overvandt den dødelige sygdom, så kom kræften tilbage efter tre års fravær. 

I forbindelse med behandlingen måtte lægerne fortælle Renee endnu en nedslående nyhed – hun var ikke i stand til at blive gravid.

Læs også: Par adopterer trillinger, men får en chokerende besked, da de tager til lægen

Der var tale om en særdeles dårlig besked, da hun altid havde drømt om at blive mor.

Renee og hendes mand begyndte at undersøge mulighederne for adoption, og ægteparret overvejede, hvorvidt det ville være muligt at blive forældre med hjælp fra en rugemor.

Parret havde aldrig i deres vildeste fantasi forestillet sig, at Amy selv tilbød sin trofaste veninde at udfylde rollen som surrogatmor.

- Der var ingen ord til at beskrive det, siger Renee til ABC om det øjeblik, hvor hun fik præsenteret det uselviske tilbud fra veninden.

Efter noget tid lykkedes det -Amy er nu gravid, og indtil videre har de to veninder delt aller oplevelserne under graviditeten.

Se her et ABC's rørerende tv-indslag om den usædvanlige vennetjeneste:

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip