De overrasker deres far med en gave, der har været 21 år undervejs: Hans reaktion er fantastisk

Da Stephanie’s far var 16 år gammel anskaffede han sig en gammel 1936 Ford Sedan.

Bilen blev hurtigt hans kæreste eje, og i årevis pudsede, reparerede og kælede den unge, amerikanske mand for den gamle Sedan i en sådan grad, at bilen blev lidt af et tilløbsstykke. Det skriver Little Things.

Den unge mand tog den vedligeholdte Ford med til adskillige bil-shows, hvor han flere gange løb med den prestigefyldte førsteplads.

Årerne gik, og med tiden mødte Stephanie’s far sin drømmekvinde, slog sig ned og fik børn.

Den gamle Ford Sedan havde han endnu, men det var nu familien, der var hans førsteprioritet, og da Stephanie i 1993 skulle starte på en uddannelse, stod hendes far overfor et smertefuldt valgt:

Familien havde nemlig ikke mange penge, så for at betale for sin datters studier, måtte Stephanie’s far sælge den bil, der havde fulgt ham, siden han var 16 år.

Salget smertede ham, men frem for alt ønskede han at ofre alt for sin datter, og dermed vinkede han farvel til sin firhjulede følgesvend.

I de efterfølgende år yndede Stephanie’s far ofte at mindes sin gamle bil.

- Lige så længe jeg kan huske, har min far altid talt om den bil. Han svor altid, at hvis han en dag fandt den, så ville han købe den tilbage, fortæller Stephanie.

20 efter salget af den gamle 1936 Ford Sedan besluttede Stephanie og resten af familien, at de ville opfylde deres fars højeste ønske. Derfor brugte de måneder på at forsøge at opstøve den gamle bil, og til sidst lykkes det. Nu skulle planen førers ud i livet, uden af deres far fandt ud af, hvad de var i færd med.

- At finde bilen, spare pengene sammen til den og få den fragtet halvvejs gennem landet, uden at noget gik galt, var en velsignelse, fortæller Stephanie.

Tilsidst oprandt dagen, hvor familien skulle løfte sløret for den gave, som de alle havde glædet sig så meget til at overraske deres far med.

Og en overraskelse – det blev det. At se deres fars ansigtudtryk efter at være blevet genforenet med sin bil efter 21 år var hele besværet værd.

I videoen herunder kan du se den vidunderlige overraskelse og det rørende reaktion, det er, når en voksen mand bare ikke kan holde tårerne tilbage.

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip