De Radikales retsordfører genopstiller ikke

- Af og til har Christiansborg med tilhørende cirkus frustreret mig. Men de positive ting har altid opvejet de negative.

Sådan skriver De Radikales retsordfører Jeppe Mikkelsen onsdag på Facebook. Her meddeler Folketingets yngste medlem, at han ikke genopstiller ved det kommende Folketingsvalg.

- Det har været en svær beslutning, for jeg er ikke færdig med at være politiker. Jeg tror faktisk, jeg skal være politiker rigtig mange år af mit liv. Men mit liv er meget langt, og jeg bliver nødt til at prøve kræfter med andre udfordringer også, skriver Jeppe Mikkelsen.

Han kom i Folketinget ved valget i 2011, hvor S-R-SF-regeringen kom til magten. Ud over posten som retsordfører er Jeppe Mikkelsen også folkeoplysningsordfører, friskole- og efterskoleordfører og it-ordfører for De Radikale.

De ordførerskaber satser den 23-årige Jeppe Mikkelsen på at bevare frem til næste valg, som kommer senest i efteråret 2015.

- Heldigvis fortsætter jeg valgperioden ud, som jeg har lovet de radikale medlemmer og vælgere. Det glæder jeg mig meget over, selvom jeg frygter "valgkulleren" på Christiansborg de sidste måneder frem mod valget, skriver Jeppe Mikkelsen.

Han meddelte sin beslutning til den radikale bestyrelse i Horsens tirsdag. Hvad fremtiden nu skal byde på, har Jeppe Mikkelsen ikke fastlagt, men en mulighed kunne være en karriere i det private erhvervsliv, skriver han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip