De unge mødre-Nadja akut indlagt: - Jeg havde voldsomt ondt

I flere dage op til sin 32-års fødselsdag havde Nadja Kaagh, der er kendt for sin deltagelser i realityserien "De unge mødre”, det frygtelig dårligt. Til sidst kunne moren fra Bønnerup Strand ikke holde det ud mere og endte på hospitalet. Det skriver Ude og Hjemme.

Det var på et hængende hår, at Nadja, som er mor til to drenge, Sakarias og Sebastian, nåede at komme hjem til sin egen fødseldag.

Læs ogsåCamilla fra De unge mødre har tabt 30 kilo: Her er opskriften på mit vægttab

- Jeg blev bare rigtig syg. Havde voldsomt ondt i ryggen og feber, fortæller Nadja og fortsætter:

- Jeg havde åbenbart haft en urinvejsinfektion, som jeg ikke havde opdaget, og satte det sig som en betændelse i nyrerne.Mænd i chok: Kvinder afslører sjovt men hemmeligt problem mellem beneneI to døgn var Nadja indlagt, hvor hun fik penicillin intravenøst for at komme den smertefulde infektion til livs. Den efterhånden ikke så unge mor døjer også med kronisk leukæmi, der før har fået hende på hospitalet.

På grund af pladsmangel på hospitalet kom Nadja hurtigt hjem, men med besked om at blive i sengen og tage sin penicillin.

Læs også: Mænd i chok: Kvinder afslører sjovt men hemmeligt problem mellem benene

På trods af helbredet havde Nadja en dejlig 32-års fødselsdag med bowling og gaver sammen med manden René og sine to sønner. På Facebook sender Nadja varme tanker til dem alle dem, der tænkte på hende på den store dag.

-Tusind, tusind tak for de mange søde, skønne og sjove fødselsdagshilsner. Det er så skønt at læse dem alle. Tusind tak!, skriver hun på Facebook og tilføjer:

- Tak til alle mine drenge for at forstå, at farveblyanter ér en god gave til en voksen. Jeg elsker dem.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Tusind, tusind tak for de mange søde, skønne og sjove fødselsdagshilsner. Det er så skønt at læse dem alle. Tusind...

Opslået af Nadja Kaagh på 13. februar 2016

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip