De unge mødre: Nadja er ude af serien

01/10/2013 19:34

Aller Media

Nyheder

Mest læste i dag

Nadja er ked af produktionsselskabets beslutning om, at hun nu er ude af reportageserien De unge mødre.

- Jeg synes, det er tarveligt. For jeg har jo lyst til at være med, siger Nadja til Ude og Hjemme.

Hun siger også, at hun, siden hun offentliggjorde nyheden på sin Facebook-side, har fået en masse tilbagemeldinger fra folk, som er ærgerlige og skuffede over, at hun, Kenneth, Theis og deres lille, nyfødte pige, nu ikke skal være med i serien længere.

Nadja fra De ung mødre har fået en datter – se billederne af den lille ny på udeoghjemme.dk

Derfor stopper hun

Nadja har følgende forklaring på bruddet med produktionsselskabet:

- I slutningen af min graviditet var jeg ret plaget af bækkenbundsløsning. Samtidig havde jeg jo Theis at tage mig af, og så magtede jeg bare ikke at have et kamera lige op i hovedet. Jeg havde lyst til at være lidt i fred og ikke dele mit liv med hele Danmark.

- Derfor sagde jeg til dem, at jeg først ville være klar til at filme igen efter barnedåben den 27. oktober. Så modtog jeg en mail, hvor der stod, at hvis de ikke kunne filme os inden for 14 dage, kunne vi ikke være med i De unge mødre mere. Det var sådan lidt, du SKAL filmes, og så bliver man lidt … jamen, så kan det også bare være lige meget, fortæller Nadja, som lige nu er på barsel.

Kenneth havde kun 14 dages barsel og er for længst vendt tilbage i praktik i SuperBrugsen.

Håber på comeback

Nadja understreger, at hun har været glad for et medvirke i De unge mødre, og hun håber da også, at hun måske kan vende tilbage på skærmen, når bølgerne har lagt sig lidt.

- Jeg tænker, at jeg måske vil søge igen senere. Så kan de jo vælge, om de vil have mig med eller ej til den tid. Men p.t. er vi altså ikke med mere – og kan nok heller ikke komme det. Man kan godt sige, at situationen er gået lidt i hårknude, siger hun.

Bag om scenen på Vild med dans – se alle billederne på udeoghjemme.dk

Smækker ikke med døren

Over for Ude og Hjemme bekræfter produktionsselskabet, Sand TV, at Nadja er ude af serien, og at det bunder i, at der simpelthen er gået for lang tid, hvor de ikke har kunnet filme familien.

Produktionsselskabet understreger dog, at der ikke er blevet smækket med dørene, og man vil heller ikke afvise, at Nadja måske kan komme tilbage i De unge mødre på et senere tidpunkt.

Søren Johannesen, udeoghjemme.dk/NewsDesk Aller Media