De unge mødre: Nadja hitter som forfatter

Den rødhårede unge mor, Nadja Kaagh, fra Bønnerup Strand har netop udgivet selvbiografien "Drømmen kan ingen tage fra mig". Bogen har vist sig at være ekstrem populær.

På blot syv dage har danskerne hevet bogen ned af hylderne, og det har betydet, at den figurerer på Arnold Busk's bestsellerliste over de mest solgte selvbiografier.    

- Det er super fedt at bogen er blevet modtaget så godt. Jeg har lagt hjerte og sjæl i den bog, og jeg har været meget nervøs over at skulle udlevere så meget af mig selv. Både fordi det er første gang, at jeg udgiver noget, men også fordi, at det er en ærlig og meget følsom fortælling, siger Nadja til Realityportalen.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

De 246 sider handler om Nadjas liv, som har budt på mange op- og nedturer.

Som 17 år blev hun gravid med sin første søn, Sebastian, men forholdet til Sebastians far gik i stykker. Og mens den unge mor kæmpede med studier og sønnen, blev hun ramt af uhelbredelig leukæmi. Da leukæmien er nogenlunder under kontrol, møder Nadja sit livs kærlighed, som hun får sønnen Elias med, men drengen dør kort efter fødslen. Et år efter føder Nadja sønnen Sakarias. Og leukæmien raser igen.       

29-årige Nadja har blandet andet skrevet bogen, fordi hun har meget mere på hjertet, end hun kan nå at fortælle i reportageserien "De unge mødre", som hun har været en fast del af siden det første afsnit af serien.

- Jeg føler aldrig, at jeg har fået nok sendetid eller artikelspalter nok til at kunne forklare, hvad vi har gået igennem. Det er blandt andet derfor, jeg har skrevet bogen. Jeg tror også, at folk er lige så interesserede i at læse de uddybende forklaringer, som jeg har været i at skrive dem. At det så kommer direkte fra mig selv, det tror jeg betyder meget for dem, som læser bogen, siger Nadja til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Debatbog går tæt på De Unge Mødre. 

Ifølge forfatteren selv er der særligt en grund til at få fingre i "Drømmen kan ingen tage fra mig".

- Folk skal købe bogen, hvis de har brug for at blive mindet om, at selv om alt ser sort ud, så vil der altid være noget at kæmpe for, og at drømme om, siger Nadja til Realityportalen.dk

 

Dagens Gossip