De unge mødre: Natascha Linea i retten for at få baby igen

Skrevet af Sol Stoffregen

|

04/10/2013

Dagens topnyheder

18-årige Natascha Linea og hendes 21-årige kæreste Bent fra reportageserien "de unge mødre" har ikke tænkt sig at finde sig i, at deres nyfødte datter blev tvangsfjernet den 20. august i år. I dag starter deres retslige kamp for at få datteren hjem igen.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Senere på dagen skal det nybagte forældrepar med deres advokat i Ankestyrelsen og kæmpe for deres datter, Lia. Hvis det står til Natascha og Bent afsluttes den triste sag i dag, men de er forberedte på det værste. Det skriver BT.

- Hold da op hvor er jeg spændt. Men jeg er også nervøs og bange. Bange for at blive såret igen, og spændt på måske at få min guldklump hjem igen, siger Natascha til BT.

LÆS OGSÅ: Natascha og Bent fra De unge mødre: Vi savner vores datter

I de første fire dage efter fødslen var de glade forældre sammen med deres nyfødte datter på hospitalet, indtil hun blev fjernet af Odense Kommune. Siden da har Natascha og Bent kun set deres datter hver mandag, hvor de besøger hende hos plejefamilien.

- Det er dejligt at være sammen med hende, dufte hendes duft, mærke hendes bløde hud og høre hendes dejlige pludren. Hun vokser helt vildt ubeskriveligt stærkt, siger Natascha til BT.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea fra "De Unge Mødre" fik tvangsfjernet nyfødt barn

Fornyelig fik Nataschas forældre også lov til at se deres barnebarn for første gang siden tvangsfjernelsen.