Debuterende Dal ærgrer sig over Viborgs dødbolde

Jonas Dal fik sin første kamp i spidsen for Esbjerg, da det lørdag eftermiddag blev til et 2-4-nederlag på Energi Viborg Arena. Han ærgrer sig over, at hans mandskab gav nogle dumme mål væk efter dødbolde

- De scorede jo næsten alle fire mål efter dødbolde, og det er selvfølgelig ikke godt nok, at vi ikke var mere klar i de situationer, siger Jonas Dal.

- Vi var ikke skarpe nok i duellerne inde i feltet, og da vi tabte dem i forbindelse med deres dødbolde, så blev det farligt.

Viborg scorede tre af deres mål direkte efter standardsituationer, og det sidste blev scoret i kølvandet på et hjørnespark. Alt i alt havde Viborg et hav af dødbolde, og Jonas Dal er ked af, at Esbjerg ikke fik afværget Viborgs angreb i tide.

- Vi var for passive og for dårlige i vores dueller. Vi lod dem komme bagom os for mange gange, og så endte det med, at de fik en masse hjørnespark, som de jo udnyttede til at lave deres mål, siger træneren.

- Vi skal blive bedre til at dæmme op for modstandernes dødbolde, og der er helt sikkert et arbejde foran os.

Esbjerg-stopperen Michael Jakobsen er enig med sin nye træner, når det gælder den dårlige opdækning på dødbolde.

- Jeg følte ikke, at de blev farlige i det åbne spil, men de var dygtige på omstillingerne og dygtige på deres dødbolde. Vi var ikke gode nok på de defensive dødbolde, og det skal vi hjem og arbejde med, siger forsvarsspilleren.

Han er heller ikke tilfreds med, at Esbjerg skulle helt hen til slutningen, før der blev skabt noget i offensiven.

- Vi kom ikke frem til meget i første halvleg, og det var selvfølgelig for dårligt. I anden halvleg havde vi et par gode indskiftninger, og det var positivt, at vi kom på tavlen. Det må vi tage med, siger Michael Jakobsen.

Jonas Dal og Esbjerg får mulighed for genrejsning, når holdet i næste spillerunde tager imod FC Nordsjælland i Alka Superligaen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip