Def Leppard-guitarist ramt af kræft

Def Leppard-stjernen Vivian Campbell er blevet ramt af lymfekræft. Han har fået konstateret Hodgkins syge og er nu i gang med seks måneders kemoterapi.

Campbell blev klar over, at der var noget galt, da han tidligere på året fik en grim hoste, der var umulig at slippe af med igen. Han søgte læge og selv om svaret var nedslående, er guitaristen trods alt
taknemmelig: »Hvis man absolut skal have kræft, er det Hodgkins, man bør få«, konstaterer Campbell i en udtalelse til musikbladet Billboard og forklarer, at denne kræftform har en helbredelsesprocent på over 80.

Rockmusikeren oplyser også, at han er to måneder inde i kemobehandlingen og regner med at kunne gå på scenen med Def Leppard inden udgangen af juni. »Mig og min nye aerodynamiske frisure (læs:
skaldet) tager på landevejene med bandet her i sommer og jeg vil ikke have, at nogen bliver så chokerede over mit nye look, at de beder om at få pengene tilbage«, skriver den 50-årige kræftpatient muntert.

Den turné, Campbell omtaler, starter på musikfestivalen Hellfest i Frankrig den 21. juni og besøger både Sverige og Norge, men springer Danmark over. Def Leppards sidste sommerkoncert finder sted i New York den 17. juli.

Campbell blev medlem af den britiske metalrockgruppe i 1992.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip