Degenkolb klemmer Burhanni inde i ny Vuelta-triumf

John Degenkolb nappede onsdag sin anden etapesejr i træk, da han triumferede i en massespurt på 5. etape af Vuelta a Espana.

Den tyske Giant Shimano-rytter sprintede endnu en gang fra alle konkurrenterne, da han kørte først over målstregen i Ronda efter 180 kilometer på de spanske landeveje.

På de sidste meter forsøgte Nacer Bouhanni (FDJ) at overhale Degenkolb, men franskmanden kørte alt for tæt på barrieren. Da John Degenkolb samtidig svajede lidt over mod Bouhanni, var det umuligt at klemme sig forbi.

Bouhanni følte sig tydeligvis snydt, og rystede på hovedet af tyskerens kørsel. FDJ-rytteren må sikkert sande, at han nok ikke har nogen sag, da John Degenkolb til trods for sin svajende kørsel så ud til at holde sin bane.

Den vindblæste 5. etape blev en lidt kedelig en af slagsen, selv om der undervejs kom et udbrud af sted. Udbruddet blev dog indhentet omkring 30 kilometer fra målstregen i Ronda, og så stod den ellers paradekørsel ind mod målbyen.

I den samlede stilling indtager australske Michael Matthews (Orica-Greenedge) fortsat den røde førertrøje med Giro d'Italia-vinderen Nairo Quintana (Movistar) 13 sekunder efter på andenpladsen.

Tinkoff-Saxos Alberto Contador er nummer ni 32 - sekunder efter Matthews.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip