Del Bosque efter Spaniens VM-exit: Vi kan ikke klage

Der er ingen undskyldninger fra Spaniens landstræner Vicente del Bosque efter verdensmestrenes sensationelle exit fra VM i fodbold onsdag.

Træneren, hvis hold ikke kan gå videre fra gruppespillet efter 0-2-nederlaget til Chile, erkender, at hans hold ikke gjorde det godt nok.

- Vi kan ikke klage og sige, at vi ikke fortjente at ryge ud. De var bedre end os, siger Vicente del Bosque ifølge nyhedsbureauet AFP.

Træneren, der førte Spanien til VM-guld i 2010 og EM-guld for to år siden, så sit hold gennemgå en total nedsmeltning i 1-5-nederlaget til Holland.

Det var kun blevet en smule bedre i onsdagens kamp mod Chile i Rio de Janeiro, men som traditionen byder, forsvarer han sit hold.

- Holdet viste karakter. Vi pressede, men vi var uheldige foran mål, siger Vicente del Bosque.

- Vi var helt klart underlegne i forhold til vores rivaler ved slutrunden. Det er ikke tiden til at tænke på fremtiden, siger han.

Spanien vandt også EM i 2008, så holdet mødte frem til årets VM-slutrunde med sejre ved de seneste tre store slutrunder.

Spanierne mangler endnu en kamp i gruppe B ved VM. Holdet skal møde Australien, der også er færdig efter to nederlag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip