Delaney: Fik vist Tyrkiet-præstation var en enlig svale

Efter en hård kamp mod tyrkiske Galatasaray er FC København-spilleren Thomas Delaney meget tilfreds med holdets indsats.

- Vi har vist overfor os selv, at det vi præsterede - eller ikke præsterede - i Tyrkiet var en enlig svale.

- I første halvleg fik vi sat os på tingene, men så bliver vi sat under pres. Det er det, der sker i Champions League, siger Thomas Delaney.

FC København befinder sig på tredjepladsen i gruppe B, hvor holdet har lige så mange point som Galatasaray, men er dårligere indbyrdes.

- Vi sagde til hinanden inden kampen, at vi skulle se os selv i øjnene. Hvis vi ville spille i Europa efter nytår, så skulle vi vinde i dag. Så det er selvfølgelig afgørende for os, at vi får den her sejr i dag, for så er vi med.

Var det blevet til en hjemmesejr på 2-0, var FCK'erne rykket forbi tyrkerne i tabellen. FC København var blandt tæt på med en afslutning på stolpen og en misbrugt friløber.

- Set i bakspejlet er det selvfølgelig ærgerligt, hvis det bliver afgørende til sidst, men de har også nogle store chancer ved Drogba og Yilmaz.

Midtbanespilleren gav stor ros til kulissen, hvor både FCK's og Galatasarays supportere sørgede for stor opbakning til deres hold.

Og netop hjemme i Parken skal man hente point, hvis man vil holde liv i drømmen om at gå videre, siger Thomas Delaney.

- Vi må bare sige, vi er bedre i Parken end på udebane. Så det er nok her vi skal have point, for det bliver nødvendigt, hvis vi skal videre i Champions League.

FCK spiller hjemme mod Real Madrid i den sjette og sidste kamp i gruppespillet den 10. december. Inden da skal holdet en tur til Torino for at møde Juventus.

Nummer et og to i gruppen går videre til forårets 1/8-finaler i Champions League, mens nummer tre i gruppen ryger over i Europa Leagues 1/16-finaler.

/ritzau/

 

Dagens Gossip