Delaney oser af selvtillid inden ny storkamp

FC Københavns centrale midtbane får en travl onsdag aften i Istanbul mod Galatasaray i Champions Leagues gruppespil.

FCK-træner Ståle Solbakken har allerede dikteret, at der skal lukkes ned for tyrkernes midtbanegeneral Wesley Sneijder, og det er en opgave for Claudemir og Thomas Delaney.

Sidstnævnte er klar på opgaven. Han oser af selvtillid for tiden efter en gennembrudssæson, der kulminerede med landsholdsdebuten i sidste uge mod Malta.

- Det er det her, man er her for. Nu har jeg været med på sidelinjen i Champions League før, og selvom alle siger, at holdet består af 20-25 mand, så føler man en forskel, når man starter inde. Det har jeg ventet længe på, siger Delaney.

Inden sæsonen havde han nogle klare mål for sig selv, og de er sådan set opfyldt.

- Målet var, at jeg skulle være en større profil, være mere dominerende, og måske også få en landsholdsplads. Det hele er måske gået lidt hurtigere, end jeg havde turdet håbe på, siger han.

At være med på landsholdet har givet ham en større tro på sig selv.

- Det gør mig ikke til en bedre spiller, at jeg har været med landsholdet i sammenlagt 20 dage eller noget, men det giver noget på den mentale front, noget selvtillid og tro på, at man gør det rigtige, fortæller Delaney.

Begge mandskaber er noteret for ét point inden kampen. Gruppen toppes af Real Madrid med seks point, mens Juventus har to.

/ritzau/

 

Dagens Gossip