Demi Lovato: Jeg har fundet min selvtillid

Hun har i flere år haft det svært, men da sangerinden Demi Lovato i denne uge præsenterede sit nye album på Soho Hotel i London, var det tydeligt for publikum, at den sprudlende sangerinde har langt større selvtillid end tidligere.

- Med det her album vil jeg vise folk, hvem jeg er. Jeg har fortalt åbent om min historie, men ikke så meget om mig selv. Musikken på det nye album repræsenterer, hvem jeg er, siger hun, da hun præsenterede sit nye album.

Den unge sangerinde, der lige nu er aktuel med singlen "Cool for the Summer", har i flere år kæmpet en hård kamp for at vinde over en spiseforstyrrelse. Selvom hun har vundet kampen, så har hun stadig svært ved at vise sin krop på scenen.

- Da jeg turnerede sidste år, havde jeg talt meget om kropsidealer, og at være glad for sin krop som den er. Alligevel gik jeg på scenen fuldstændigt pakket ind i tøj og ville eksempelvis ikke vise mine arme. Det var et tydeligt tegn på, at jeg ikke var tilfreds med min krop, siger Demi Lovato.

Det besluttede hun sig for at gøre noget ved. Det seneste år har den 23-årige sangerinde derfor fulgt en kostplan og trænet, så hun fremover kan holde sig sund.

- Jeg vil være den bedste version af mig selv. Derfor har jeg også kæmpet hårdt det seneste år. Den selvtillid, som jeg altid haft indeni mig, har været gemt væk under min usikkerhed. Nu har jeg endelig fundet den frem, siger Demi Lovato.

På det nye album vil sangerinden vise en ny side af sig selv. Med singlen "Confident" forsøger hun at gøre op med, at nogle ser det som en dårlig ting at være selvsikker.

- Ofte skal stærke kvinder og kvinder i høje stillinger også høre for at være selvsikre. Men hvad er der galt med at være selvsikker?, siger hun.

På det nye album er der flere personlige sange heriblandt en sang til den unge sangerindes far, der døde for to år siden. 

- Alt, jeg skriver, er baseret på følelser. Når jeg laver musik, vil jeg føle det, og musikken kan ofte tale for sig selv, siger hun.

Albummet "Confident" udkommer den 16. oktober.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip