Den 1. januar er det slut: Populær streamingtjeneste lukker

20/11/2023 14:26

Emil Martesen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 1. januar er det slut.

Mest læste i dag

Når kalenderen slår 2024, vil en æra inden for streamingtjenester i Danmark slutte. C More, kendt for sit brede udvalg af film og serier, vil lukke sin hjemmeside og app ved udgangen af 2023.

Det oplyser C More på tjenestens hjemmeside.

C More, der tidligere gik under navnet Canal+ og var verdens første betalingskanal oprettet i Frankrig i 1980'erne, er i dag ejet af den svenske koncern TV4 Gruppen. Med en historie, der spænder over flere årtier, har C More tilbudt et mangfoldigt udvalg af underholdning, lige fra HBO-serien 'Vikings' til den nye udgave af 'Beverly Hills 90210' og den danske serie 'Broen'.

Men det synger nu på sidste vers.

Nytårsaftensaften er nemlig sidste dag, hvor du kan streame og se dine ynglings-serier og film på C Mores app og website.

Er du kunde direkte hos C More, så udløber dit abonnement automatisk og du skal derfor ikke foretage dig noget vedr. betaling eller opsigelse.

Har du adgang til C More via Telia eller Call Me skal du ikke foretage dig noget, dit C More abonnement bliver automatisk lukket.

Har du købt C More abonnement via Ældresagen, så kan du med fordel vælge TV2 Play tilbud via Ældresagen. Her opnår du en rabat og får adgang til C More indholdet via TV2 Play.

Men denne lukning efterlader dog ikke abonnenterne i stikken.

Hvis du stadig vil følge med i dine favoritserier og film fra C More, så er der flere muligheder for at se med efter den 1. januar 2024.

TV2 Play – køb abonnement direkte hos TV2 Play og du får adgang til C More. Afhængig af hvilken pakke du vælger på TV2 Play, har du adgang til dele eller alt indhold fra C More

  • Yousee – C More kan vælges i ”Bland Selv” og koster 10 point

  • Norlys – C More kan vælges i ”Vælg Selv” og koster 40 kr./md.

  • Waoo – C More kan vælges som tillægspakke for 99 kr./md.

  • Allente – C More kan vælges som tillægspakke for 99 kr./md

Det er ikke angivet i pressemeddelelsen, hvorfor C More træffer beslutningen om at lukke. Men denne udvikling sker i en tid, hvor priserne på streamingtjenester generelt er på vej opad.