Nu er det slut: Disney+ lukker ned til december

13/11/2023 11:31

Kamille Isaksen

Udland
Foto: Wikimedia commons
Foto: Wikimedia commons
Nu er det slut med streamingtjenesten, som man kender den.

Mest læste i dag

Den 12. november  2019  blev den globale streamingplatform Disney+ lanceret, og nu fire år senere er det slut med Disney+, som man kender det. 

Disney+ er en global streamingplatform, der tilbyder et mangfoldigt udvalg af Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic-indhold. Streamingtjenesten tilbyder familievenligt indhold og eksklusive originale produktioner, så der er noget for enhver smag.

Men nu planlægger Walt Disney Company at lancere en app, der fusionerer bibliotekerne fra Disney+ og den amerikanske streamingtjeneste Hulu, med en beta-version, der gør sin debut i december og den fulde udgivelse i slutningen af marts 2024.

Det skriver The Motley Fool.

Den administrerende direktør for Disney, Robert Iger, annoncerede dette under et indtjeningsopkald for fjerde kvartal 2023, og betonede, at beta-versionen vil være tilgængelig for amerikanske abonnenter til december for de som har kombineret deres Disney+ og Hulu-abonnementer.

Derudover understregede Robert Iger, at beta-versionen vil give forældre tid til at oprette profiler, så de kan holde øje med, hvad deres børn ser. Dette skyldes, at den ellers børnevenlige Disney-app får indhold fra Hulu, hvor alt ikke er egnet til børn. 

Dette skridt kommer som en bekræftelse af Disneys tidligere planer om at skabe en forenet app, der kombinerer indholdet fra begge streamingtjenester. 

Selvom Robert Iger ikke gik i detaljer om appens specifikke funktioner eller priser, indikerer hans formulering under opkaldet, at Hulu-indholdet vil blive integreret i Disney+. 

Disney+'s seneste indtjeningsrapport afslørede, at antallet af abonnenter nåede 150,2 millioner i fjerde kvartal 2023, en stigning fra 146,7 millioner i det foregående kvartal. Hulu's abonnenttal forblev stabilt på 48,5 millioner. Mens disse tal stadig ligger bag Netflix, der hævder 247 millioner abonnenter.

Som det ser ud ligenu, er der ingen planer om, at det danske Disney+ vil blive påvirket af dette tiltag og fusioneringen mellem de to streamingtjenester.