Den brutale sandhed: Det sker der, når en mands penis brækker

Der florerer diverse vandrehistorier om mænd, der kommer ud for grimme ulykker med deres kæreste eje, som faktisk kan "brække" eller få en fraktur. Og det lyder ikke bare væmmeligt, det er også væmmeligt - ikke mindst på grund af smerterne men også det faktum, at penissen kan komme til at ligne en grøntsag.

Læs også: 6 ting, mænd ville ønske, du vidste om blowjob

Overfor den amerikanske onlineavis Huffington Post forklarer lægen Abraham Morgentaler, der står bag bogen "The truth About Men And Sex", at de såkaldte penisfrakturer typisk sker under sex, når f.eks. en partner falder ud af sengen.

- Indersiden af penis har en slags lang cylinder, der er fyldt med blod, og huden går udenom den. Hvis der kommer for meget pres på cylinderen, vil den knække, og blodet vil forsvinde, så penis bliver blød, og du får en stor aubergine-farvet ting mellem benene….aubergine-lignenden penis, fordi den er sort, blå og enormt hævet, fortæller Abraham Morgentaler til Huffington Post.

Læs også: Forskere slår fast: Så stor bør din penis være

Men fortvivl ikke hvis uheldet er ude, ta' i stedet på skadestuen, hvor lægerne kan dræne penis for blod og sy et par sting. Og inden for et par uger skulle "lillemanden" gerne være tilbage i hopla.

Pas godt på jer selv derude!

 

Dagens Gossip