Den ene halvdel af ikonisk TV-kokkeduo er død af kræft: Blev kun 66 år gammel

Skrevet af Emil Martesen

11 uger siden

|

29/02/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvil i fred.

Dagens topnyheder

Den kendte tv-personlighed og ene halvdel af det elskede madlavningsduo 'Hairy Bikers', Dave Myers, er afgået ved døden i en alder af 66 år.

Dave Myers, der sammen med sin makker Si King har beriget tv-seere med kulinariske eventyr fra hele verden, tabte kampen til cancer i sit eget hjem.

Den triste nyhed er blevet bekræftet af britiske BBC og gennem et hjertevarmt opslag på programmets officielle Instagram-side.

I opslaget udtrykker Si King sin dybe sorg og taknemmelighed over for de mange støttende beskeder, som fansene har sendt i løbet af Dave Myers' sygdomsperiode:

"Jeg ved, at Dave og hans familie ville have mig til at takke jer for alle de støttende beskeder, I har sendt i den seneste tid. Det betød alverden for ham og familien", lyder det blandt andet i opslaget, der fortsætter:

"Min bedste ven er på en rejse, som jeg ikke kan følge med på. Jeg vil savne ham hver dag, og båndet og venskabet, vi delte over et halvt liv".

Dave Myers og Si King, bedre kendt som 'Hairy Bikers', har igennem årene taget seerne med på en rejse gennem forskellige kulturer og køkkener, altid med et glimt i øjet og en uforlignelig passion for mad.

Deres eventyr på motorcyklerne har ikke kun været en kilde til underholdning, men også til inspiration for madentusiaster over hele verden.

Selv i de seneste dage fortsatte duoen med at inspirere, da de havde premiere på deres nyeste program 'Hairy Bikers Go West', hvor de udforskede den britiske vestkyst og dens lokale egnsretter.

Dave Myers' bidrag til madverdenen og tv-landskabet vil blive husket og savnet af mange.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til alle de pårørende i den svære tid.

Du kan se Instagram-opslaget herunder: