Den evige toer stryger til tops på St. Andrews

Oliver Wilson lignede i flere år en mand, der aldrig skulle prøve at vinde på European Tour i golf.

Indtil søndag var det ni gange lykkedes ham at blive nummer to, men aldrig at stå med trofæet i hånden efter fire runders golf.

Men ved Alfred Dunhill Links Championship fik han langt om længe den succes, han i mere end 10 år som professionel har jagtet.

Med en runde i to slag under par i søndagens finalerunde var verdensranglistens nummer 792 lige præcis ét slag bedre end verdens nummer ét, Rory McIlroy, og skotten Richie Ramsay.

Dermed indkasserer Wilson ikke blot 625.787 euro i præmiepenge (godt 4,6 millioner kroner), han får også lov at beholde det Tour-kort, der ellers var på vej til at glide ham af hænde.

I samme boldgade var det heller ikke helt uvigtigt for Søren Hansen at slutte som bedste dansker på en delt 18.-plads, som giver godt 40.000 euro til bankkontoen og pengelisten.

Lucas Bjerregaard nyder også godt af sin samlede 32.-plads, mens Thorbjørn Olesens 58.-plads ikke rigtigt gør hverken fra eller til.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip