Den folkekære tv-vært Jes Dorph-Petersen vender tilbage til TV2

En af Danmarks store tv-profiler vender snart tilbage til mere kendte rammer.

Til juni stopper han nemlig som Champions League-vært på TV3, og efter sommeren skal han sige 'Go' Aften Danmark' til TV2's seere.

Jes Dorph-Petersen er en af Danmarks mest populære tv-værter, og han har optrådt som en del af TV2's faste sendeflade i mere end 20 år.

Og tv-værten selv glæder sig til at vende tilbage til den velkendte tv-station, selvom han kommer til at spille en helt anden rolle, end han tidligere har prøvet.

- Jeg har lige præcis den følelse i mig, at jeg skal "hjem". Min nye rolle bliver allermest at pakke dagen ind i en form, som er både skarp, venlig, direkte, munter og behagelig. Jeg har efterhånden 28 års erfaring i fjernsynet, og den rutine gør, at jeg godt tør være personlig og "bruge" mig selv i "Go' Aften Danmark", siger han til tv2.dk og tilføjer.

- Jeg kan bidrage med en masse overskud og en enorm lyst til at give danskerne en god start på aftenen - og en fin optakt til 19 Nyhederne. Måske kan jeg - som gammel nyhedsvært - være med til at binde de to udsendelser endnu bedre sammen, siger Jes Dorph-Petersen.

Tidligere i april afslørede Louise Wolff, at hun i løbet af sommeren skifter jobbet ud som vært på Aftenshowet på DR til fordel for 'Go' Morgen Danmark' på TV2. Ansættelsen af de to nye, erfarne værter skal være med til at TV 2's morgen- og aftenmagasiner.

- Både Louise og Jes supplerer vores andre stærke morgen- og aftenværter på en fantastisk god måde, og med det nye hold står begge programmer stærkere end nogensinde, siger Lotte Lindegaard, kanalchef for TV 2.

Med ikke mindre end 28 års erfaring som tv-mand, har Jes Dorph-Petersen været forbi programmer som "Station 2", årskavalkader, "Hvem vil være millionær", kongelige begivenheder, "Go' Morgen Danmark og TV2's OL-transmissioner.

Når han starter på "Go' Aften Danmark" kommer Jes Dorph til at danne par med tv-værtinden Michéle Bellaiche.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip