Den hidtil største slotsbasar på Koldinghus

Koldinghus åbner til sommer porten til den årlige slotsbasar med mulighed for købe designertøj, vintagetøj, kunsthåndværk, sko, smykker, fødevarer og meget mere til gode priser. Årets basar vil blive større end de foregående år, da der ingen særudstillinger er i den weekend i juni, hvor basaren afholdes.

Dette giver museet mulighed for at benytte alle slottets store sale til basaren, hvor der i år vil blive skabt særlige afdelinger for fx kunsthåndværk, genbrugsdesignertøj og vintagetøj. Derudover bliver det i år muligt som privatperson at erhverve sig en lille bod for 500 kroner, hvor man kan sælge sit genbrugsdesignertøj.

Slotsgården vil få sit eget liv på dette års slotsbasar. Som noget nyt vil der blive skabt et gastronomisk og stemningsfuldt oplevelsesrum i slotsgården i samarbejde med Koldinghus’ nye restauratør, Madkælderen. Slotsgården vil emme af indtryk, der påvirker alle sanser.

Her vil både være noget for ganen, øjet og ørerne, når kvalitetsøl, krydderurter, musik, sang og meget andet rykker ind. Slotsgården vil således være et frirum, hvor de travle shoppere kan mødes og slappe af og få sig en bid mad.

I slotsgården vil der også blive lavet en fiskedam for børnene og der vil blive lavet en lille oase tiltænkt mændene eller dem, der bare elsker øl og whiskey.  Der vil også være musik og sang fra lokale kor og bands, der er blevet tilbudt at optræde på slotsbasarens live scene. Udover musik og kor vil man her kunne opleve små talks om eksempelvis mad, øl og livsstil.

Slotsbasaren arrangeres i samarbejde med Madkælderen og Dorthe Johannsen fra ShoppingBAZAR, der arrangerer store livstilsmesser i hele Syddanmark, og som desuden laver velgørenhedsarbejde for Trekantsområdets store børneafdeling på Kolding Sygehus.

 

Dagens Gossip